تكنولوژي
 
نويسندگان
لینک دوستان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 5
دیروز : 10
افراد آنلاین : 1
همه : 1489
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

قبل از شروع ، مي خواهم روشن كنم كه قهوه Greenbean 100٪ Arabica است و هميشه بوده است. ما هرگز از قهوه Greenbean به جز 100٪ حبوبات Arabica استفاده نمي كنيم. شكي نيست كه عربيكا قهوه بهتر از روبوستا است. داراي نت هاي پيچيده تر طعم ، جزئيات بيشتر ، رايحه بيشتر ، در پايان طولاني تر ، شيرين تر در دهان ، ميوه اي تر ، ظريف تر است ، در همه اين فقط قهوه بهتر است. همه ما اين را مي دانيم.

ولي. در اينجا "اما" آمده است. اين روزها گفتن شيك نيست اما من به هر حال مي خواهم اين را بگويم. من كمي از روبوستا را در قهوه خود دوست دارم. برخي از بهترين قهوه هايي كه تا به حال چشيده ام ، درصد كمي از Robusta را به عنوان بخشي از مخلوط به دست آورده اند. فقط به دليل اينكه Arabica بهتر از Robusta است ، به معناي اين نيست كه روبوستا را بايد براي هميشه در گلدان هاي قهوه فوري تبعيد كرد و هيچ نقشي در تهيه مخلوط قهوه ندارد. كمي لمس Robusta واقعاً مي تواند تركيبي از تركيب خوب باشد و به كيفيت ، پيچيدگي و عمق آن بيفزايد. كباب و مخلوط كن قهوه ايتاليايي مورد علاقه من معتقد است كه لمس روبوستا باعث افزايش عمق ، قدرت و عطر و طعم به يك قهوه مي شود و آنها هميشه پنج يا شش يا هفت درصد لوبياي روبوستا با كيفيت خوب به آن اضافه مي كنند تا مخلوط آن "بلند" اضافي را از صرفاً به دست آورند. عالي به استعلايي. در انگليس و ايرلند يافتن آن در تركيب قهوه مناسب و معقول بسيار نادر است اما Robusta در ايتاليا كلمه اي كثيف نيست و بهترين كباب ها در آنجا نمي توانند درك كنند كه چرا ما پشت خود را به يكي از عناصر اصلي بهترين كافه هاي آنها تبديل كرده ايم. . برخي از خلاقانه ترين و آزمايشي ترين كباب ها در ساحل غربي آمريكا در حال آغاز معرفي برخي از روبوستا در تركيبات خود هستند تا شايد يك رنسانس تازه كار در حال انجام باشد. خواهيم ديد.

روبوستا حدود 30 درصد از محصول جهاني قهوه را تشكيل مي دهد ، و 70 درصد باقي مانده آن از عربيكا است. Arabica يك گياه بسيار ظريف است و رشد آن گران است. فقط در صورت رشد در شرايط گرمسيري يا نيمه گرمسيري در ارتفاعات رشد مي كند. به خاك مرطوب و غني و تركيب خاصي از سايه و خورشيد احتياج دارد. به هيچ وجه سرد نيست و مستعد ابتلا به آفات و بيماري هاي بسياري است. به طور خلاصه ، گياه عربيكا براي رشد گياه بسيار دشوار است اما ارزش تمام وقت و هزينه و تلاش دارد زيرا بهترين دانه هاي عربيكا به سادگي نفيس است و مانند هيچ چيز ديگري روي زمين نيست. هيچ جايگزيني وجود ندارد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۰۹:۳۸ ] [ عماد ]

براي اينكه آسياب قهوه مناسب خود تهيه كنيم بايد بدانيم كه چه مقدار در روز و چه نوع قهوه نياز داريم ، براي اينكار مي توان از دستگاه قهوه ساز خود استفاده كنيم .

بسياري از كارشناسان قهوه اصرار دارند كه مهم ترين چيز براي ساخت قهوه خوب-مهم تر از آبجو يا لوبيا خود-يك چرخ با مته سوراخ كردن خوب است. حتي بهترين لوبيا نمي خواهد به طور مساوي دم (و يا طعم بزرگ) اگر آنها به طور مساوي زمين نيست. پس از بيش از ۷۰ ساعت از تحقيق و دست در سنگ زني از ۲۰۱۵ ، ما فكر مي كنيم كه uber-سازگار ، بدون زوايد Baratza دوباره به نواز دعوت بهترين چرخ براي اكثر مردم است. در يك قيمت عملي ، آن را قابل اعتماد ارائه سخت كار كردن با كيفيت بالا مورد نياز را به يك فنجان بزرگ از قطره و يا قهوه مطبوعات فرانسوي.

Baratza به نواز دعوت قهوه به طور مساوي بيش از تقريبا هر دستگاه ديگر ما در طيف گسترده اي از تنظيمات تست شده است. اين يك ابزار قابل اعتماد و ساده است-تقريبا هيچ منحني يادگيري وجود ندارد-كه تنها يك مربع متوسط از فضاي ضد را مي گيرد. اين نيز فوق العاده آسان براي تميز كردن و حفظ ، به اين معني آن خواهيد بود سرمايه گذاري شما مي توانيد در صبح روز بعد از صبح تكيه. در حالي كه آن را نمي تواند توليد كند به اندازه كافي خوب سخت كار كردن براي علاقه مندان به اسپرسو جدي ، خروجي آن به اندازه كافي سازگار براي يك شات قابل كار است و بايد فيلتر هر كسي قهوه نياز به برآورده سازد.

دستگاه آسياب قهوه همواره يكي از مهم ترين ابزار هاي باريستا ها مي باشد. به اين منظور بايد بهترين آن ها را انتخاب كنيد تا با كيفيتي كه دارد بهترين قهوه را داشته باشيد.

آسياب قهوه تيغه اي يا آسياب قهوه چرخ دنده اي

بر خلاف جرندرس تيغه ، كه به طور تصادفي دانه هاي قهوه را به قطعات كوچكتر و كوچكتر خرد كرده ، با مته سوراخ كردن دانه هاي قهوه بين دو مجموعه از پليسه. فضاي بين دو پليسه تعيين اندازه نهايي از دلايل قهوه ، به طوري كه به دلايل تا پايان يك اندازه بسيار بيشتر سازگار از هر چيزي در يك چرخ تيغه buzzed.

همه چرخ ها با مته سوراخ كردن هنوز هم شامل برخي از ذرات كوچكتر و بزرگتر از نتيجه در نظر گرفته شده ، اما آنهايي كه خوب خواهد شد كمتر از آنها عبارتند از. "بسيار شبيه زماني كه شما قطع نان ترد, هنگامي كه شما خرد كردن دانه هاي قهوه هميشه رفتن به برخي از ذرات كوچك," توضيح مي دهد كه نويسنده قهوه و پژوهشگر اسكات رائو. "در حال رفتن به ذرات گرد و خاكي كمي ما تماس جريمه وجود دارد ، و رفتن به برخي از ذرات بزرگتر ما تماس تخته سنگ ، و يك دسته كامل از ذرات در وسط است كه در حال رفتن به اندازه شما مي خواهيد."

جريمه كمتر و تخته سنگ در قهوه خود را به دلايل ، حتي بيشتر--و در نتيجه بهتر--دم طعم خواهد شد. "مشكل با جريمه اين است كه همه از مواد جامد قهوه خود را در سطح بيروني و ۱۰۰ درصد در معرض آب ،" مي گويد رائو ، "شما را بيش از استخراج در ثانيه از جريمه دريافت كنيد... از آنجا كه هيچ آب رفتن به زمينه وجود دارد ، حل مسائل ، و خارج شدن ، آن همه فقط شستن stuff كردن سطح فورا--شما خواهيد بسياري از تانن ، astringency ، و تلخي طعم. تخته سنگ, از سوي ديگر, كمتر از يك مشكل, اما آنها كم كردن سرعت استخراج كلي — به معني قهوه ضعيف تر. "در و از خود, آنها ممكن است طعم بد ايجاد نمي," مي گويد رائو, "اما استخراج آنها بسيار كند است, بنابراين تخته سنگ بيشتر شما, استخراج قطره زيادي."


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۸ خرداد ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۵۹:۲۹ ] [ عماد ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By blograz :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب