تكنولوژي
 
نويسندگان
لینک دوستان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 4
دیروز : 10
افراد آنلاین : 1
همه : 1488
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

لاته آرت شما در اين حرفه مهارت كافي نداريد ، مي توانيد با استفاده از اين آموزش آسان لاته را امتحان كنيد.

لاته آرت نوعي نوشيدني بسيار محبوب بر پايه اسپرسو با ظاهري زيبا است كه امروزه طرفداران زيادي در بين كافه ها و مردم پيدا كرده است. لاته مانند نام خود تركيبي از هنر ، قهوه و شير است.

اين ساخته ابتدا توسط لوئيچي لوئيس ابداع شد و امروز مسابقات بين المللي براي تهيه اين نوشيدني برگزار مي شود.

برخي منابع مي گويند كه اين نوشيدني از ايتاليا نشات گرفته است ، اما نه از مردم ايتاليا ، بلكه توسط جهانگردان آمريكايي ، كه كاپوچينو براي آنها بيش از حد تلخ بود و افزودن شير بيشتر طعم مطبوعي به آن مي بخشد.

هنر لاته بيشتر در اروپا و ايالات متحده رايج است و البته در اسكانديناوي و مناطقي از اروپا در ظرفي به نام café o lite سرو مي شود. البته برخي از افراد اين نوشيدني را با وانيل ، يخ ، شكلات و كارامل مخلوط كرده و نوشيدني هاي ديگري درست مي كنند. مثل يخ لاته ، لاته كارامل و ... كه كمي شبيه ماكياتوي كارامل است.

اگرچه مخلوطي از شير و قهوه از قرن ها پيش در اروپا وجود داشته است ، اما افسانه واقعي آن از اواسط دهه 1980 توسط ديويد شومر به ايالات متحده برمي گردد. البته پسري به نام لوئيجي لابي مدت ها بود كه در ايتاليا شير و قهوه را با هم مخلوط مي كرد ، اما شكي نيست كه ديويد شومر جادوگري بود كه هنر لاته را اختراع كرد و بس! او حتي كتابي درباره هنر اواخر نوشت.

براي لاته آرت ما بايد شير را به بهترين روش كف كنيم ، بهترين راه براي اين كار استفاده از دستگاه استخراج كف از دستگاه هاي اسپرسو است ، اما اگر اين دستگاه را در خانه نداريد مي توانيد از پرس كف فرانسه نيز استفاده كنيد ، اگرچه ممكن است لاته آرت كه به زبان فرانسه كف كرده ايد سازگاري خوبي ندارد.

كف شير داراي ميكروفوم است كه آن را براي تهيه قهوه و دسر مناسب مي كند. تبخير شير فرمول خود را مي دهد ، به اين معني كه خصوصيات فيزيكي شير را تغيير مي دهد. چربي و قند موجود در شير به قندهاي كوچك و ساده تبديل مي شوند كه شير را شيرين مي كنند.
كف دوشش

    شير را درون قاشق بريزيد ، لوله بخار دستگاه اسپرسو خود را وارد كرده و شير بخار را باز كنيد تا شير شروع به تورم كرده و كيك شير روي آن تشكيل شود.
    نازل بخار را چند ميلي متر درون سطح شير قرار دهيد و هنگامي كه شير شروع به بالا آمدن كرد ، شيشه را پايين بياوريد تا نازل بخار تقريباً 1 سانتي متر از سطح شير فاصله داشته باشد.
    شيشه را به سمت خود متمايل كنيد تا به شما كمك كند ببينيد چه چيزي درون آن است. اجازه دهيد شير به طور يكنواخت گردش كند. غوطه ور نشدن نازل در محل صحيح منجر به بخار شدن شير و تشكيل يك كف دو لايه جداگانه مي شود كه اجراي طرح تراش را دشوار مي كند.
    وقتي دماي شير به 60 تا 80 درجه سانتي گراد رسيد ، نازل بخار را خاموش كنيد. يك قهوه ساز هوشمند فقط با لمس دما مي تواند دما را تشخيص دهد ، اما براي اطمينان از صحت آن مي توانيد از دماسنج گيره اي استفاده كنيد.
    برخي از باريستاها معتقدند كه كوزه را پايين نگه داشته و هنگام گرم شدن آن را بالا مي برند تا عميق تر بچرخند.
    پس از برداشتن نازل بخار ، ظرف را محكم روي ميز قرار دهيد تا حباب هاي كف آن برداشته شود. اين به شما كمك مي كند كفگير ضخيم تري داشته باشيد.
    در آخر ليوان را با دست برداشته و بچرخانيد تا صاف و ضخيم شود. اين به شما در داشتن هنر ضخيم لاته كمك مي كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ دى ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۴۷:۴۵ ] [ عماد ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By blograz :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب